Liste Rugaciune Seara

Liste Rugaciune Seara. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.

Rugăciunile Serii Doxologia

Aici Rugăciunile Serii Doxologia

Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.

Rugaciuni De Seara Startpagina Facebook

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Seara De Rugaciune Izvorul Vietii

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugăciune De Seară Prea Tarziu Te Am Iubit

Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana.

Plansul De Marți Seara Rugăciune Deosebit De Puternică A Sfantului Efrem Sirul Ortodoxia Me

Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.

Trei Rugăciuni De Seară Pe Care Să Le Spui Inainte De Culcare Stiri Directe

Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului.. . Rugaciunea de seara de tudor arghezi.

Rugaciune Seara Gif Rugaciune Seara Discover Share Gifs

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Cele Mai Puternice Rugăciuni Se Fac La 12 Noaptea Secretele Com

Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh... Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor ….. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.

Rugaciunea La Masa De Seara Crestinortodox Ro

Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugăciune De Seară Prea Tarziu Te Am Iubit

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor …. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor …

Cea Mai Puternică Rugăciune De Seara Se Spune Inainte De Culcare

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Carte Rugaciuni Cu Scris Mare Pdf

Rugaciunea de seara de tudor arghezi.. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție... Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugăciuni De Seară Pentru Copii Rugăciune Scurtă și Puternică Inainte De Culcare Antena 1

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugaciunea de seara de tudor arghezi... Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor …

Rugăciunea De Luni Seara Te Rog Doamne Ajută Mă Să Dorm In Pace Mesajefrumoase Com

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.

Rugăciune De Seară Scurtă și Profundă Lataifas

Rugaciunea de seara de tudor arghezi.. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor …. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.

Citiți Această Rugăciune La 12 Noaptea Se Spune Că Atunci Se Deschid Cerurile și Dorințele Se Implinesc

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului... Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana.

Spuneți De 3 Ori Dimineața și De 3 Ori Seara Rugăciunea Impărate Ceresc

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana... Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Cea Mai Puternică Rugăciune De Seară Are Efect Imediat Dacă O Rostești Inainte De Culcare

Rugaciunea de seara de tudor arghezi... Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugăciunea De Seară Viral Pe Internet

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. . Rugaciunea de seara de tudor arghezi.

Rugăciunea Calea Spre Dumnezeu Să Ne Rugăm Impreună In Fiecare Seară La Orele 22 In Postul Nasterii Domnului Postul Crăciunului 15noiembrie 24 Decembrie 2015 Cand Două Sau Mai Multe Persoane

Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.

Rugaciunile De Seara Pdf

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor ….. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.

Rugaciuni Ortodoxe Rugaciunea Seara și Dimineata Prayer Book In Romanian By Tatsiana Shukalovich

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor ….. Rugaciunea de seara de tudor arghezi.

Rugaciuni Ortodoxe Rugaciunea Seara și Dimineata Prayer Book In Romanian By Tatsiana Shukalovich

Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.

Live Seara De Rugaciune Youtube

Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului.. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului.

Seară De Rugăciune Asociația Studenților Creștin Ortodocși Romani

Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului.

Cea Mai Puternică Rugăciune De Seară Are Efect Imediat Dacă O Rostești Inainte De Culcare

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului.. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.

Rugaciunea De Seara A Bunicilor Lataifas

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor ….. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. Rugaciunea de seara de tudor arghezi.

Rugăciune Pentru Seară Prayers Memes Person

Rugaciunea de seara de tudor arghezi.. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugaciuni De Seara Puternice Rugaciune De Seara Scurta Si Puternica In 4 Trepte

Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana.

Rugăciunea De La 12 Noaptea Cea Mai Puternică Rugăciune De Rostit Cand Cerurile Sunt Deschise Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana.

Rugaciuni Ortodoxe Rugaciunea Seara și Dimineata Prayer Book In Romanian By Tatsiana Shukalovich

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea... Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

In Familie Rugaciune Scurta De Seara Facebook

Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Rugaciunea de seara de tudor arghezi.

Rugaciunea De Seara

Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.

Rugăciuni De Seară Iţi Vor Aduce Linistea Imediat Dacă Le Rostesti Inainte De Culcare Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugaciunea de seara de tudor arghezi.

Rugăciunea De Seară Pravila

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție... Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor …

Rugaciunile De Seara Rugaciuni Care Trebuie Rostite Seara Youtube

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.. Rugaciunea de seara de tudor arghezi.

Rugăciune Pentru Seară Viral Pe Internet In 2021 Person Personalized Items

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor …

Seară De Rugăciune Lbb

Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana... Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugăciunea Pentru Iertarea Păcatelor Ce Se Rostește Seara Secretele Com

Rugaciunea de seara de tudor arghezi.. Rugaciunea de seara de tudor arghezi.

Rugaciuni De Seara Puternice Rugaciune De Seara Scurta Si Puternica In 4 Trepte

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Rugaciunea de seara de tudor arghezi.. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugăciune De Seară O Doamne și Radio Maria Romania Facebook

Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea... Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului.. Rugaciunea de seara de tudor arghezi.

Că Ultima Zi A Lunii Februarie Doamne Lti Mulțumim Pentru Tot Ce N Ai Dat Pel Tot Parcursul Lunii și Pentru Gr Biblical Quotes Positive Inspiration Life Quotes

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.

Ganduri Sentimente Sufletesti Rugăciuni Rugaciune De Seara Doamne Dumnezeule Primește Nevrednica Mea Rugăciune și Iartă Mă Pe Mine Nevrednicul și Păcătosul Rob Tău De Tot Ce Am Greșit In Aceasta Zi Fie

Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana... Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.

Ce Rugaciuni Se Rostesc Dimineața și Seara Doxologia

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.

Pin On Religie

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos... Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana.

Rugăciunea Pentru Seară Viral Pe Internet

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana.

Rugăciunea De Seară Către Sfantul Inger Arsenie Boca

Rugaciunea de seara de tudor arghezi.. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.

Rugaciune De Seara Una Dintre Ele Credinţa Ortodoxă Romană

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor …. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor …

Departamentul De Tineret Arad Seară De Rugăciune La Biserica Penticostală Nadăș Arad Aradul Evanghelic

Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Rugăciunea De Seară Locuri Sacre Rugăciuni Creștine

Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului.. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor …

Rugaciunea De Seara A Parintelui Arsenie Boca Youtube

Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Ganduri Sentimente Sufletesti Rugăciuni Rugaciune De Seara Doamne Dumnezeule Primește Nevrednica Mea Rugăciune și Iartă Mă Pe Mine Nevrednicul și Păcătosul Rob Tău De Tot Ce Am Greșit In Aceasta Zi Fie

Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului.. . Rugaciunea de seara de tudor arghezi.

Rugăciunea De Seară Locuri Sacre Rugăciuni Creștine

Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului... Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Seara De Rugaciune Biserica Baptistă Betania București

Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos.

Citește Această Rugăciune In Fiecare Seară Impreună Cu Familia și Vei Fi Păzit De Tot Răul Respect și Prietenie

Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana.

Rugăciuni Incepătoare Care Se Citesc Seara și Care Iartă Păcatele și Te Feresc De Rele Cred In Dumnezeu

Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție... Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana.

Rugăciunea De Seară Jra Ro

Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.

Rugăciunea De Seară Te Ajută Să Te Liniștești și Să Ai Un Somn Bun Sfantul Duh

Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana... Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului.

Cea Mai Puternică Rugăciune De Seara Se Spune Inainte De Culcare

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție.. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Rugaciunea de seara de tudor arghezi. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Barutu e ingenuncheat in pat, cu coatele pe masa de noapte, dinaintea lampii electrice, cu abajurul ca un pupitru de strana. Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea.. Slavă tatălui şi fiului şi sfântului duh.

In Familie Rugaciune Scurta De Seara Facebook

Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție... Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Atotţiitorule, cuvinte al tatălui, însuţi fiind desăvârşit, iisuse hristoase, pentru multă milostivirea ta, nu te dezlipi de mine, robul tău, ci odihneşte în mine pururea, iisuse, cel ce eşti păstor … Împărate ceresc, mângâieto­rule, duhul adevărului, care pretutindenea ești și toate le îm­plinești, vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea. Rugăciunea a doua, a sfântului antioh, către domnul nostru iisus hristos. Slavă ție, dumnezeul nostru, slavă ție. Cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste, doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului.

Popular posts from this blog

139+ Rugaciune Pentru Relatie

109+ Rugaciune Pt Casatoria Fiului

Ioana Parvulescu Carti Pdf